Flagga Italien

Travel 2 Toscana

Konferensresor till Toscana

Om Toscana

Det toskanska landskapet som det gestaltats i målningar från renässansen eller som visats i otaliga filmer, finns i verkligheten. Knappt tre timmar med flyg från Sverige och man befinner sig bland bördiga vingårdar, olivlundar och höga cypresser.

Ingenstans i världen är skönheten i landskap, byggnader och konst lika koncentrerad som här. Är det en avskild strand vid Medelhavet som ni önskar komma till? Eller kanske är det historia, måleri och arkitektur i Florens och Siena som lockar?

Läs mer om Toscana >

Grupp- och konferensresa i Toscana

Bo och konferera i en renässansvilla på en kulle med utsikt över Florens. Hyr en bondgård i vindistriktet Chianti, eller är det på kurbadorten Terme di Saturnia som årets konferens skall äga rum? Låt oss vägleda er bland flera olika möjligheter och tillsammans komma fram till den bästa lösningen för just ert företag.

Läs mer om grupp- och konferensresa i Toscana >

Aktiviteter

Här gäller det att sålla eftersom man inte hinner ”allt”. I Florens ser vi till att ni får gå före i kön till Uffizierna. I vindistriktet Chianti kan ridturer arrangeras genom vinodlingar och medeltida byar. Följ med en professionell kock till marknaden för inköp av ingredienserna till en toskansk festmåltid som ni sedan lagar själva. Upplev Toscana på cykel eller till fots. Vi har kontakt med kunniga guider som gärna visar er ett Toscana bortom guideböckernas standardtips.

Läs mer om aktiviteter i Toscana >

Fakta om Toscana

Fakta om Toscana >