Rom är en stor konferensstad och de flesta väljer ett hotell som även har konferensmöjligheter. Att resa iväg för att konferera i grupp brukar vara inspirerande och annorlunda på ett positivt sätt då det också skapar minnen att resa och uppleva tillsammans. Vi hjälper er gärna med er grupps aktiviteter som kan vara vinprovning i Frascati eller en guidad rundtur. För den morgontidige är det skönt att ta en promenad när staden vaknar upp, innan stadens puls ökar och dricka en snabb, stående morgonespresso och bara njuta av att befinna sig i Rom.
Flagga Italien

Travel 2 Rom

Konferensresa Rom

Rom har under lång tid varit en populär konferensstad. Det finns många hotell och konferensmöjligheter som man kan kombinera med sevärdheter och oslagbar kultur. Michelangelos takmålningar i Sixtinska kapellet eller den ståtliga och påkostade St Peterskyrkan samsas med glassbarer och caféer.

Stadens hotell har många internationella gäster och har stått värd för många stora konferenser genom åren.

Travel2 tar helhetsansvar för er konferensresa till Rom. Vi tar ett personligt ansvar och hjälper er genom hela resan, från första kontakten, till planering, genomförande och utvärdering. För de som önskar kan vi vara med på plats under resan med en eller flera personer för att säkerställa bästa tänkbara resultat.