Flagga Italien

Travel 2 Rom

Konferensresor till Rom

Det sägs att alla vägar bär till Rom och vem kan motstå denna världsstad? Med fantastisk kultur och mat, små kullerstensbeklädda gator där små restauranger dukar upp sitt ibland enda bord på gatan och shopping i världsklass på Via Veneto.

Njut av en glass framåt kvällningen när ni tar en promenad med Colosseum som kuliss eller prova en klassisk aperitivo innan den sena middagen. Roms stadskärna är relativt liten och man når det mesta till fots. Det finns mycket att upptäcka bortom de klassiska turistmålen som Colosseum och St Peterskyrkan och vi tar gärna fram förslag till er.

Åk på en oförglömlig grupp- och studie/konferensresa till den eviga staden!

Mer om Rom

Det finns alltid något man inte tidigare har sett i Rom oavsett hur många gånger man varit där. Reser man utanför centrala Rom finns det så mycket mer att uppleva. Till exempel Basilica di San Paolo.

Mer om Rom >

Konferensresa Rom

Rom är en stor konferensstad och de flesta väljer ett hotell som även har konferensmöjligheter. Att resa iväg för att konferera i grupp brukar vara inspirerande och annorlunda på ett positivt sätt då det också skapar minnen att resa och uppleva tillsammans. Vi hjälper er gärna med er grupps aktiviteter som kan vara vinprovning i Frascati eller en guidad rundtur. För den morgontidige är det skönt att ta en promenad när staden vaknar upp, innan stadens puls ökar och dricka en snabb, stående morgon-espresso och bara njuta av att befinna sig i Rom.

Konferensresa Rom >

Aktiviteter

Det finns mer att se än de stora sevärdheterna som Colosseo, St Peterskyrkan, Piazza Navona och Pantheon. Liksom de flesta stora städer finns det något för alla smaker, och så även i Rom. Våra aktiviteter är skräddarsydda efter era önskemål.

Aktiviteter >

Fakta om Rom

Fakta om Rom >