Flagga Polen

Travel 2 Krakow

Krakow

Konferensresor till Krakow

Att åka på en grupp- och konferensresa till Krakow passar de flesta som vill ha en prisvärd konferens med kort flygtid. Polens näst största stad är en av landets äldsta städer och har en stadskärna som är både mysig och välbevarad vilket gjort staden till en populär konferensdestination. Här finns något som passar de flesta både vad gäller aktiviteter och god mat. Att resa iväg för att konferera i grupp brukar vara inspirerande och annorlunda på ett positivt sätt då det också skapar minnen att resa och uppleva saker tillsammans.

Mer om Krakow

I Krakow finns det mycket att upptäcka, bland annat de judiska kvarteren som ligger en kort promenad från gamla stan. Kvarteren var under ca 500 år centrum för det judiska livet innan det systematiskt förstördes under andra världskriget.

Mer om Krakow >

Konferens

Res till Polen och Krakow på er konferensresa. Det finns något för de flesta i den mysiga, medeltida staden både god mat, dryck och aktiviteter.

Konferens >

Aktiviteter

Det finns många aktiviteter i eller omkring Krakow och man får mycket för pengarna. Några förslag finns här men vi tar även fram skräddarsydda aktiviteter enligt önskemål.

Aktiviteter >

Fakta om Krakow

Fakta om Krakow >