Flagga Italien

Travel 2 Gardasjön

Konferensresor till Riva del Garda

Att åka på en grupp- och konferensresa till Riva del Garda passar de flesta som vill ha en aktiv konferens. Här finns något som passar alla både vad gäller restauranger och aktiviteter. Att resa iväg för att konferera i grupp brukar vara inspirerande och annorlunda på ett positivt sätt då det också skapar minnen att resa och uppleva saker tillsammans. Riva del Garda erbjuder många spännande äventyrsaktiviteter som canyoning och klättring, men man kan också åka på cykelutflykt till en vingård och äta lunch och ta en vinprovning. Möjligheterna är oändliga och det som styr är hur äventyrlig resan ska vara och budgeten.

Mer om Gardasjön

Gardasjöns näst största stad är Riva del Garda. Här kan man slå sig ner på ett av torgen som ligger vid vattnet och bara njuta av utsikten.

Mer om Gardasjön >

Konferens

En konferens vid Gardasjön i staden Riva del Garda som ligger vid sjöns norra del passar utmärkt för de som vill äta god mat och dryck men samtidigt också är intresserade av aktiviteter. Både äventyrliga och mer lugna sådana.

Konferens >

Aktiviteter

Att kombinera en konferens i vackra Riva del Garda med slående utsikt över både Gardasjön och de omgivande bergen är att rekommendera. Lägg därtill fantastisk italiensk mat och dryck.

Aktiviteter >

Fakta om Gardasjön

Fakta om Gardasjön >