Flagga Irland

Travel 2 Dublin

Konferensresor till Dublin

Dublin är perfekt att ta sig an till fots. I city finns bilfria stadsdelen Temple Bar, tidigare konstnärskvarter som idag är fylld av pubar, klubbar, kaféer och restauranger. Här finns också huvudgatan Grafton Street, som är Dublins främsta shoppinggata. Norr om den flyter floden Liffey fram och delar stadens centrum i två delar men det är lätt att korsa floden på någon av de trettiosex broar som korsar floden. Från Dublin är det lätt att sig till andra delar av Irland.

Mer om Dublin

Dublin är en liten stad där det finns massor av spännande aktiviteter som passar perfekt för en konferensresa, där man har nära till det mesta. För den whiskey intresserade, rekommenderas en tur på Old Jameson Distillery med möjlighet att delta i en Whiskey Makers Master Class.

Mer om Dublin >

Konferens

Dublin är ett perfekt resmål för grupper som vill ha en spännande destination med bra förbindelser och direktflyg under 3 timmar från Sverige samt en kort sträcka till och från flygplatsen. Staden bubblar av evenemang året runt och är välkänt för sin gästvänlighet.

Konferens >

Aktiviteter

Aktiviteter >

Fakta om Dublin

Fakta om Dublin >