Flagga Tyskland

Travel 2 Berlin

Konferensresor till Berlin

Berlin är huvudstaden som ligger i framkant när det gäller det mesta. Åk på konferensresa till staden som erbjuder allt från muséer och gallerier till gastronomi och ett skimrande nattliv. Berlin har en unik möjlighet till shopping med stora varuhus, fantastiska loppmarknader och vintage när det är som bäst. En stad med en unik historia och sevärdheter som lockar besökare från hela världen.

 

Mer om Berlin

Berlin har dessutom ett oändligt nattliv. De flesta klubbar och barer håller öppet till gryningen eller längre. Fler ställen med olika stil, smak och intressen läggs till med jämna mellanrum och tar ständigt fasta på alla nya trender.

Mer om Berlin >

Konferens

Berlin erbjuder ett enastående värde för pengarna och ett stort urval av moderna hotell med konferensfaciliteter. Flygresan tar cirka en och en halv timme från Arlanda eller Landvetter.I Berlin finns något för alla – från det förväntade till många oväntade överraskningar.

Konferens >

Aktiviteter

Vi erbjuder intressanta, annorlunda och roliga aktiviteter för både stora och mindre grupper. Upplev till exempel Berlin från vattnet, på cykel eller i en gammal bunker under jorden. Prova mat från olika delar av världen i några av stadens mest intressanta kvarter.

Aktiviteter >

Fakta om Berlin

Fakta om Berlin >