Flagga Serbien

Travel 2 Belgrad

Konferensresor till Belgrad

Belgrad, det nya Berlin. Den serbiska huvudstaden har av Lonely Planet utsetts till en av Europas bästa partystäder. Men Belgrad har så mycket mer att erbjuda än vilda festnätter. Den serbiska huvudstaden utstrålar vänlighet och har en hel del att erbjuda sina besökare.

Här finns vacker natur och imponerande gamla fästningar och kyrkor. Landet är också kontrasternas land med allt från ett brokigt militärt arv till en renodlad idyll med gammaldags kultur och moderna, festliga kvarter. Belgrad är en modern och fantastiskt vacker stad. Belgrad brukar översättas till den ”vita staden” men Serbiens färgstarka huvudstad är glödhet.

Mer om Belgrad

Ett stenkast från Knez ligger hippa Savamala - en av stadens äldsta delar som växte fram utanför den mäktiga Kalemegdanfästningen, vid floden Savas strand. Numera är det här ett område känt för design, nattklubbar och kulturella evenemang. Belgrad är känd som "staden som aldrig sover”.

Mer om Belgrad >

Konferens

Med direktflyg når man Belgrad på under tre timmar. Belgrad är både en spännande och samtidigt mycket prisvärd konferensdestination.

Konferens >

Aktiviteter

Aktiviteter >

Fakta om Belgrad

Fakta om Belgrad >