Flagga Spanien

Travel 2 Barcelona

Aktiviteter

För att er företagsresa till Barcelona ska bli en helhetsupplevelse kommer vi gärna med förslag på olika aktiviteter. Att delta och uppleva saker gemensamt stimulerar gruppen och skapar en positiv känsla. Att lära känna Barcelona på cykel kan till exempel vara ett utmärkt sätt att hitta det oväntade och undangömda – och på samma gång lära sig något nytt om Barcelona. En matlagningskurs där man smakar och prövar på det fantastiska katalanska köket är en annan uppskattad aktivitet.

 

FÖRSLAG PÅ AKTIVITETER

  • Vin och ostprovning med svensk vinexpert eller varför inte ett besök i området Penedés för en cava-provning?
  • Upplev Barcelona från havet – segla med katatamaran med möjlighet till lunch eller middag ombord eller utmana kollegorna vid en segelregatta kombinerad med andra vattensporter. Eller hyr en privatjakt för en middagskryssning.
  • En kväll med flamenco eller en katalansk matlagningskurs. Gör en Tapasrunda med besök på ett urval av stans bästa tapasrestauranger.
  • Guidad stadsvandring i Gaudís fotspår eller en guidad cykeltur med utsikt över staden, genom gränder mot stranden i Barcelona. Åk utanför staden för en heldag med fokus på Dali med besök i Figueras.
  • Upplev fotboll på världsberömda Camp Nou stadion eller spela golf på några av Kataloniens bästa banor

matlagningskurs i barcelona