Kickoff utomlands

Vi har lång erfarenhet från att arrangera företagets kick-offs eller events. Då vi har ett brett kontaktnät med egna lokala samarbetspartners kan vi ordna det mesta och något utöver det vanliga. Kontakta oss så kan vi tillsammans ta fram en kick-off enligt ert önskemål.

Några tips på vad man bör tänka på när man planerar sin kickoff utomlands:

Planera i god tid
Investera smart genom att planera resan med så lång framförhållning som möjligt. Bästa pris på hotell och flyg får man om man kan vara ute i god tid. Kan man resa fredag – måndag istället för torsdag – söndag? Ju fler alternativ som finns, ju lättare är det att hitta ledig kapacitet på flyg och hotell.

Motivera medarbetare
Många kommer att behöva ta tid från sina familjer, motivera dina kollegor att tänka på kickoffen som spännande snarare än något besvärligt.

Undvik att planera in för mycket
Ett för späckat program kommer att upplevas som stressande snarare än ett välkommet avbrott och gör ingen glad. En bra balans mellan gemensamma aktiviteter och samtidigt utrymme för lite tid på egen hand är viktigt.

Investera i en god talare
Att anlita en proffsig föredragshållare till nästa kickoff är en bra investering. Kostnaden per deltagare blir oftast låg. Föredragshållare förmedlar kunnande, sporrar och visar vägen framåt.

Läs om våra specialerbjudanden

Kick-off på surfingläger i Portugal

Gör något annorlunda på er nästa konferensresa eller kick-off utomlands Knappt en timme utanför Lissabon, på Portugals atlantkust ligger byn Ericeira. Det lilla fiskelägr...

Läs mer om Kick-off på surfingläger i Portugal >

Konferens i Marrakech – bo på er egen riad

Hyr er egen Riad i Marrakech och bo i ett traditionellt marockanskt hus som blir er egen oas med porlande fontän och innegård.  Avnjut goda drinkar på den trevliga takterras...

Läs mer om Konferens i Marrakech – bo på er egen riad >

Konferensresa till Sesimbra, Portugal

Endast fyrtio minuter söder om Lissabon, ligger fiskebyn Sesimbra, känd för sina goda fisk- och skaldjursrestauranger och vackra stränder. Letar du efter en konferensresa ut...

Läs mer om Konferensresa till Sesimbra, Portugal >