Om Travel2 - Vi hjälper dig med din konferensresa

Travel2 erbjuder konferens- och upplevelseresor för svenska och utländska företag. Sedan starten 1997 har vi kontinuerligt utökat antalet destinationer och aktiviteter för att tillgodose våra kunders önskemål för sin konferensresa. Travel2 ordnar arrangemang av hög kvalitet med professionell handledning från våra resekonsulter som har lång erfarenhet av konferensresor och företagsresor.

Vi tar ett helhetsansvar för er resa, från val av destination till koordinering av arrangemanget på plats. Vårt arbetssätt säkerställer att syftet med resan uppfylls. Det kan handla om att genomföra en lyckad utbildning, en konferens om företagets framtida inriktning, sammansvetsa en arbetsgrupp eller belöna för ett väl genomfört projekt eller goda försäljningsresultat.

Travel2 vänder sig till företag och anordnar konferens- och gruppresor om minst 20 personer.

Travel2 ställer lagstadgad resegaranti genom Kammarkollegiet.

Garantin som årligen prövas och förnyas ska skydda resenärer när bl.a. paketresor ställs in eller avbryts.

Läs mer: www.kammarkollegiet.se

Populära destinationer

Berlin

Det finns många goda skäl att resa till Berlin. Staden är inte bara känd för sitt rika kulturliv och legendariska nattliv utan även för en kreativ miljö med öppen attityd som passar utmärkt för konferensresor med plats för innovativa idéer. I Berlin finns något för alla – från det förväntade till många oväntade överraskningar.

Läs mer om konferensresor i Berlin >

Alhambra i Granada

Granada

Granada är berömd för Alhambra, det makalösa palatset som blev morernas sista utpost innan staden föll i kristna händer 1492. Det är ett mirakel att palatset fortfarande står kvar.

Läs mer om konferensresor i Granada >

Island

Åk på en konferensresa till kontrasternas värld. Island är ett land med fokus på miljön; husen värms upp av jordvärme, elen tillhandahålls genom miljövänliga vattenkraftverk och luften är ren och frisk. Å andra sidan finns här en banbrytande teknik, boenden i världsklass och effektiva transportmedel. Med bara tre timmars flygresa från Sverige är Island en idealisk mötesplats.

Läs mer om konferensresor i Island >