Flagga Turkiet

Travel 2 Istanbul

Konferensresor till Istanbul

Istanbul_moske

Mer om Istanbul

Istanbul är en stad med storslaget förflutet och en spännande nutid. Metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Med sina 13 miljoner invånare är Istanbul en sjudande storstad med outtömliga resurser. Shoppingen är i världsklass och i kvarteret Beyoglu pumpar nöjesnatten. Sena middagar med träkolsgrillat och raki, månskenskryssning på Bosporen, fantastisk fotboll och välsmakande kaffe.

Läs mer om Istanbul >

Grupp- och konferensresa i Istanbul

Tack vare goda flygförbindelser från Sverige når man Istanbul under 3,5 timmar. Moderna hotell med hög servicenivå bidrar mycket till Istanbuls popularitet som konferensdestination.

Stadens oemotståndliga dragningskraft och fascinerande historia, invånarnas vänliga bemötande och gästfrihet gör Istanbul till en av Europas mest spännande städer att besöka. Det är svårt att tänka sig en bättre plats för årets kick-off, säljkonferens eller kundevent. På denna plats, fylld av energi och dynamik, ges de bästa förutsättningarna för en oförglömlig reseupplevelse.

Läs mer om grupp- och konferensresa i Istanbul >

Aktiviteter i Istanbul

I Istanbul råder ingen brist på spännande aktiviteter och intressanta utflyktsmål. Virvlande dervischer, kryssning på Bosporen mellan två kontinenter, en privat fest i ett turkiskt badhus från 1600-talet. Istanbul är möjligheternas stad.

Läs mer om aktiviteter i Istanbul >

Fakta om Istanbul

Fakta om Istanbul >