Våra populära destinationer

Planera nästa konferensresa utomlands på en inspirerande plats.

Att engagerade kunder och medarbetare bidrar till ökad lönsamhet är ingen hemlighet. Förväntningarna på det vi kommer att uppleva under resan motiverar oss långt innan själva resan börjar. Detta är bara en av flera positiva synergieffekter som resan skapar.

Vi hjälper dig välja bästa flygförbindelse, hotell, restauranger och aktiviteter på plats. Tillsammans går vi igenom vilka behov och förväntningar just ert företag har. Konferens och upplevelseresor utomlands är bland de absolut mest effektiva sätten att stärka företagets varumärke: era kunder och medarbetare. Under själva genomförandet av konferensresan är alltid någon av våra resekoordinatorer på plats och säkerställer att allting fungerar som det skall. Varje destination har sina unika förutsättningar och möjligheter.

Läs om våra destinationer

Barcelona

Långa stränder, pulserande nattliv, kulinariska smakupplevelser och fascinerande kultur... Barcelona är staden som har allt och lite till.

Läs mer om Barcelona >

Belgrad

Serbien har lyckats att ta sig in bland de 50 mest attraktiva mötesdestinationerna i världen. Belgrad utgör en modern och växande mötesdestination i sydöstra Europa. Serbien har väl utvecklade konferensanläggningar och infrastrukturen har gjort stora framsteg på senare år. Belgrad är en modern stad fylld av historiska sevärdheter och en bubblande skaparglädje, med trendkänsla. Med direktflyg når man Belgrad på under tre timmar. Belgrad är både en spännande och samtidigt mycket prisvärd konferensdestination.

Läs mer om Belgrad >

Berlin

Det finns många goda skäl att resa till Berlin. Staden är inte bara känd för sitt rika kulturliv och legendariska nattliv utan även för en kreativ miljö med öppen attityd som passar utmärkt för konferensresor med plats för innovativa idéer. I Berlin finns något för alla – från det förväntade till många oväntade överraskningar.

Läs mer om Berlin >

Chamonix

Med betydligt högre toppar än vad vi har i Norden skapas det i alperna helt andra förutsättningar för skidåkning och snowboardåkning.

Läs mer om Chamonix >

Courmayeur

Courmayeur ligger i Aostadalen, där man är kända för sina viner och passionerade förhållande till mat.

Läs mer om Courmayeur >

Davos Klosters

Sedan början av 70-talet hålls varje år Världsekonomiskt Forum i Davos. Det finns därför en väl utbyggd infrastruktur med många hotell och konferensanläggningar i staden.

Läs mer om Davos Klosters >

Davos Kloster

Dublin

I Dublin finns en mängd intressanta ställen att ha sin konferens på. Välj mellan slott, sport, eller varför inte ha den på Guiness Storehouse, där man samtidigt kan kombinera sin konferens med en guidad rundtur med avslutande provsmakning. Dublin är ett perfekt resmål för grupper som vill ha en spännande destination med bra förbindelser och direktflyg under 3 timmar från Sverige samt en kort sträcka till och från flygplatsen. Staden bubblar av evenemang året runt och är välkänt för sin gästvänlighet.

Läs mer om Dublin >

Engelberg

En himmelsk upplevelse vid änglarnas berg. I skuggan av det mäktiga berget Titlis som reser sig 3238 m.ö.h ligger Engelberg.

Läs mer om Engelberg >

Engelberg

Franska Rivieran

Rivieran är inte bara sol och bad. Inåt landet leder olivlundar vidare upp mot raviner och höga berg där det på vintern går att åka skidor.

Läs mer om Franska Rivieran >

Granada

Granada är berömd för Alhambra, det makalösa palatset som blev morernas sista utpost innan staden föll i kristna händer 1492. Det är ett mirakel att palatset fortfarande står kvar.

Läs mer om Granada >

Alhambra i Granada

Island

Åk på en konferensresa till kontrasternas värld. Island är ett land med fokus på miljön; husen värms upp av jordvärme, elen tillhandahålls genom miljövänliga vattenkraftverk och luften är ren och frisk. Å andra sidan finns här en banbrytande teknik, boenden i världsklass och effektiva transportmedel. Med bara tre timmars flygresa från Sverige är Island en idealisk mötesplats.

Läs mer om Island >

Istanbul

Med sina 13 miljoner invånare är Istanbul en sjudande storstad med outtömliga resurser. Shoppingen är i världsklass och i kvarteret Beyoglu pumpar nöjesnatten.

Läs mer om Istanbul >

Madrid

Med ett stort utbud av sevärdheter, några av världens bästa fotbollslag, en mängd roliga och ovanliga aktiviteter samt tillgång till modern teknik, bra kommunikation och boenden är Madrid ett utmärkt resmål för en konferensresa. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att arrangera konferensresor och kick-offer och vi anpassar resan efter just ert företags önskemål. Det tar er bara tre och en halv timma, med direktflyg från Sverige, att förena nytta med nöje.

Läs mer om Madrid >

Riga

Här finns historisk arkitektur och fina parker, men staden är också känd för musik och festivaler.

Läs mer om Riga >

Sierra Nevada

Blott en halvtimme från Granada, i hjärtat av Andalusien, väntar 103 pistade nedfarter som tillsammans erbjuder Europas sydligaste skidåkning.

Läs mer om Sierra Nevada >

Skidåkning i Sierra Nevada

Toscana

Det toskanska landskapet med bördiga vingårdar, olivlundar och höga cypresser som gestaltats i målningar från renässansen och i otaliga filmer, finns i verkligheten.

Läs mer om Toscana >